fly til en annen del av Schiphol canada goose jakker herre kan

Europas flyplasser forventer store kostnader fra nye U

BERLIN (Reuters) Flyplasser, flyselskaper og passasjerer vil trolig få canada goose victoria parka betydelige kostnader fra nye sikkerhetsforanstaltninger på flyreiser til USA, sa canada goose jakke European canada goose norge Airport Association ACI Europe på torsdag.

Tiltakene, annonsert på onsdag av Department of Homeland Security og gjelder canada goose jakke herre for alle kommersielle fly til USA, inkluderer økt eksplosiv sporoppdagingsarbeid og mer screening av canada goose salg passasjerer.

vanskelig å estimere, på dette tidspunktet, canada goose jakker dame hvor mye de nye tiltakene vil koste, men det er sannsynlig canada goose victoria å være betydelig, sa en talsmann for ACI Europe til Reuters.

nasjonale myndigheter bistår med å finansiere dem, da kostnaden i siste instans canada goose jakke dame faller på flyplasser, flyselskaper og flyselskaper, sa han canada goose og la til at det ikke var tid til å miste for å gjennomføre tiltakene.

Flyselskaper og flyplasser over hele Europa sa at det var for tidlig å gi detaljer om eventuelle operasjonelle virkninger eller kostnader.

Willie Walsh, administrerende direktør i British Airways foreldre IAG, sa at han ikke hadde forventet en betydelig kostnadsøkning.

flybransjen er svært i stand til å tilpasse seg endringer i sikkerhetsforskriften, så jeg synes det er marginalt på det totale omfanget av ting, sa han på et arrangement i Brussel. fly til en annen del av Your Domain Name https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge Schiphol canada goose jakker herre kan være et alternativ, men det var uklart for øyeblikket om det ville være nødvendig.

En tysk canada goose herre minister for innenriksdepartementet canada goose dame sa at passasjerer som flyr til USA, burde forvente ekstra sikkerhetskontroller på enheter som er større enn en smarttelefon. Hun nektet å kommentere detaljer om kontrollene av sikkerhetshensyn.

De nye tiltakene vil unngå en utvidelse av forbudet mot passasjerer som bringer store elektroniske enheter som bærbare datamaskiner og tabletter inn i hytter, som mange hadde sagt ville ha resultert i omfattende forstyrrelser i flyplassene og ført til økt brannrisiko ved lagring av slike enheter i lasten.

Emirates Airline, en av de som ble rammet av canada goose trillium det bærbare forbudet introdusert i mars, sa at det ville arbeide for å iverksette de nye tiltakene så snart som mulig, med sikte på at forbudet ble løftet.

Rapportering av Victoria Bryan, Bart Meijer canada goose outlet i Amsterdam, Alistair Smout i London, Alexander Cornwell i Dubai, redigering av David Evans og Susan Thomas.

TOP